Wie zijn we

Het is al meer dan tien jaar geleden dat Jan de Kruijf voor het eerst in aanraking kwam met de trappen. Vanaf het VMBO volgde hij een intensief leer – werktraject bij een trappenbedrijf en maakte hij  vervolgens de overstap naar een grotere organisatie waar meer mogelijkheden waren voor zijn persoonlijke ontwikkeling en opleiding. Hij werkte overdag en studeerde ’s avonds. In 2006 startte hij zijn eigen bedrijf aanvankelijk was hij allround timmerman, maar al snel ontwikkelde hij zich tot echt trappenspecialist. “het ondernemerschap heeft mij altijd aangetrokken. Ik was nog betrekkelijk jong, toen ik als ondernemer begon, maar dat heeft me nooit weerhouden om grote ambities te hebben. Stap voor stap ben ik die nu aan het realiseren.”

Wat doen we

De Kruijf Timmebedrijf en Trappen levert houten trappen op maat (zowel hard- als zacht hout) en heeft het hele proces in eigen beheer: van ontwerp en productie tot levering en montage. De keuze mogelijkheden “een standaard trap bestaat eigenlijk niet, want iedere trap wordt op maat gemaakt. Op bezoek bij een Klant kan ik natuurlijk voorbeelden laten zien, maar het gebeurt ook regelmatig dat iemand zelf al een goed ontwerp voor ogen heeft. Soms zelfs een afbeelding van een gewenst model. De Kruijf Trappen zorgt dan voor een kwalitatief perfecte uitvoering. Ook voor de afwerking geldt dat er legio mogelijk is: van klassieke spijlen tot moderne RVS leuningen. Sterk punt van ons is dat wij de trappen in elkaar spuiten om kraken te voorkomen. Dat doen niet alle trappen bedrijven.”
Ook voeren wij diversen timmerwerkzaamheden uit. Hierbij kunt u denken aan een zolderafwerking monteren van velux dakramen als ook het plaatsen van een aanbouw. 

Welke regio

De Kruijf Timmerbedrijf is werkzaam in de provincies Zuid Holland en Utrecht