Trap naar 1e verdieping, Rijswijk, mei 2011

Tijdens de verbouwing van ons huis in 2011 hebben wij bij drie firma’s, waaronder de firma van Jan de Kruijf, offerte aangevraagd voor een nieuwe trap met bijbehorende balustrade voor de overloop.

Vanaf het begin hadden wij een prima contact met ‘de Kruijf Trappen’. Hoewel wij vrij goed wisten wat we wilden, kregen we van de Kruijf ook nog aanvullend advies over andere mogelijkheden in vorm en uitvoering en over te gebruiken materialen. de Kruijf Trappen bleek daarna in staat ons een ontwerp aan te bieden dat precies aan onze verwachtingen voldeed en dat tegen een concurrerende prijs. Daarop besloten we om ook nog een nieuwe balustrade te laten maken voor de entresol in de woonkamer.

Wij zijn wat beide projecten betreft buitengewoon content met het geleverde resultaat. We hebben de Kruijf Trappen leren kennen als een plezierige, kundige en klantgerichte firma, die meedenkt, zo nodig alternatieven aandraagt en zich aan gemaakte afspraken houdt. Onze conclusie: Value for money! Warm aanbevolen.

Fam. Ludriks, Rijswijk

< Terug naar overzicht